KADERONDERSTEUNING:

 

Ontbreekt het bij uw club aan de Know How om spelers de juiste oefenstof aan te bieden. Ook dan kan NVS-BRABANT u de helpende hand bieden.


In overleg met uw club komen we naar u toe om, op maandag-, woensdag- of vrijdagavond, u en uw collega’s van de nodige adviezen te voorzien. Dus geen reistijd voor u en uw collega’s en in de voor u vertrouwde omgeving van uw eigen sportcomplex. 


De kaderondersteuning bestaat zowel uit een praktisch- als een theoretisch gedeelte.

Tijdens een vijftal bijeenkomsten, eventueel in overleg uit te breiden, worden kaderleden van uw club, trainers/coaches, leiders e.a., op een interactieve wijze betrokken in de lesstof. 


Doel van de ondersteuning is om het kader van uw club in een redelijke korte periode de nodige kennis te laten opdoen waarmee ze op de club direct aan de slag kunnen. De kosten voor uw club bedragen € 50,00 per persoon, met een minimum van € 250,00,afhankelijk van het aantal dagen en deelnemers. Daarnaast dient uw club voor het praktischgedeelte minimaal 12 spelers van een elftal beschikbaar te stellen (voorkeur voor een D-elftal).


Aan de ondersteuning voor het kader van uw club kunnen maximaal 15 personen deelnemen.


Alle activiteiten van NVS-BRABANT vinden plaats onder leiding van ervaren en/of gekwalificeerde trainers. NVS-BRABANT is niet aansprakelijk voor de gevolgen van letsel en/of verlies van eigendommen, voortvloeiend uit de door de voetbalschool geboden activiteiten.


Voor meer informatie of vragen neem contact op met NVS-BRABANT

e-mail info@nvs-brabant.nl of bel naar 06-30686768.