CLINICS:

 

Heeft uw club wel eens voor het probleem gestaan dat een trainer verhindert was of nog erger dat hij lopende het seizoen, om wat reden dan ook, er abrupt mee stopte!  Nou dan weet u wat voor problemen dat kan geven binnen uw club. In de meeste gevallen kan de club het incidenteel uitvallen van een training/trainer nog wel opvangen. Maar wat nu als dit probleem zich voor langere tijd voordoet. Dan heeft uw club een echt probleem. NVS-BRABANT kan u dan de helpende hand bieden. Neem contact met ons op en wij regelen een alternatief.


Of misschien bent u gewoon op zoek naar een training/trainer voor een bepaalde groep spelers

(b.v. de spitsen, de vleugelaanvallers, de middenvelders of de verdedigers), wellicht voor een heel team of misschien wel voor een bepaalde leeftijdscategorie binnen uw club, ook dan kunnen wij iets voor u betekenen. In nauw overleg met uw club stellen we een programma op, geheel naar uw wensen.


Ook is het mogelijk om NVS-BRABANT een clinic te laten verzorgen op uw sportcomplex. Bijvoorbeeld voor uw gehele jeugdafdeling of als promotiedag voor het werven van nieuwe leden.

 

Alle activiteiten van NVS-BRABANT vinden plaats onder leiding van ervaren en/of gekwalificeerde trainers. NVS-BRABANT is niet aansprakelijk voor de gevolgen van letsel en/of verlies van eigendommen,voortvloeiend uit de door de voetbalschool geboden activiteiten.

 

Voor meer informatie of vragen neem contact op met NVS-BRABANT

e-mail info@nvs-brabant.nl of bel naar 06-30686768.