VISIE:

Jaren geleden werd er door jongeren nog dag in dag uit op straat gevoetbald, samen met vrienden werden de listigste passeerbewegingen uitgeprobeerd. Dat was ook wel nodig want als je op de straatstenen viel was je knie of broek kapot en dat kreeg je thuis dan weer te horen. Spelenderwijs leerden ze zelf de technische vaardigheden aan die ze zaterdags, tijdens de wedstrijden, dan weer konden gebruiken.

Nu is het allemaal anders. Bijna zie je ze niet meer, die straatvoetballers van toen.
De meeste jongeren zitten achter de computer huiswerk te maken of met vriendjes te chatten.
Door de meeste spelertjes (jongens en meisjes) wordt er hooguit nog maar een of twee keer in de week getraind bij de club en dan vaak onder leiding van goedwillende ouders.

Daar wil ik met de NVS-BRABANT verandering in brengen. Onder deskundige leiding wil ik spelers de beste passeerbeweging, de slimste tactiek en de fijnste traptechniek bijbrengen. Uiteraard staat naast de prestatiegerichte aanpak het spelplezier centraal.
Voetballen moet vooral ook leuk zijn, daarom worden er ook veel partijtjes gespeeld.

Ik wil spelers extra bagage meegeven. Het deelnemen aan de zomerkampen, voetbaldagen en/of trainingssessies van de NVS-BRABANT is als het volgen van bijlessen op school. Spelers krijgen dan die extra aandacht die nodig is.