Voetbaldagen voorjaar 2016 te Mariahout:

 

Ook in 2016 tijdens de voorjaarsvakantie, organiseert NVS-BRABANT wederom zijn voetbaldagen en wel op het sportcomplex van de voetbalvereniging v.v. Mariahout. Dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur zullen onder deskundige leiding wederom trainingen gegeven worden.

 

Door aan de activiteiten van NVS-BRABANT deel te nemen heb jij nu ook de kans om de beste passerbeweging, de slimste tactiek en de fijnste traptechniek aan te leren.

 

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 april 2016, uitgezonderd
woensdag 27 april (Koningsdag)
, zijn we 4 dagen te gast bij de voetbalvereniging v.v. Mariahout

 

NVS-BRABANT zal voor de dagelijkse lunch zorgen. Wil jij ook een betere voetballer worden meld je dan nu aan voor de voetbaldagen voorjaar 2016 locatie Mariahout.

 

Aanmelden kan alleen via deze website.

Aanmeldingen voor Mariahout dienen uiterlijk 11 april 2016 binnen te zijn. 

 

Sportpark De Heibunders van de voetbalvereniging v.v. Mariahout is gelegen aan de Veghelsedijk 1 te Mariahout (gemeente Laarbeek).

 

De voetbaldagen te Mariahout zijn bedoeld voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar. Ook is het mogelijk om je aan te melden als keeper.  

 

De kosten voor deelname aan de voetbaldagen in Mariahout bedragen    €133,00 per persoon (inclusief lunch). Bij meerdere aanmeldingen uit een gezin wordt een gezinskorting gegeven van 10% voor elk volgend gezinslid.

 
Aan het einde van de voetbaldagen krijgen alle deelnemers een evaluatierapport en een deelnemerscertificaat. Daarnaast zijn er nog diverse prijzen te winnen tijdens de voetbaldagen.
 
Elke deelnemer ontvangt een gratis voetbaltenue en lederen voetbal. 
(indien men reeds beschikt over een voetbaltenue van
NVS-BRABANT wordt een korting verleend).
 
Voor de deelnemers aan de activiteiten van NVS-BRABANT is het niet verplicht om lid te zijn van een voetbalclub, iedereen kan dus meedoen. Wel is het aantal deelnemers beperkt, dus meld je snel aan want Vol = Vol.
 
Alle activiteiten van NVS-BRABANT vinden plaats onder leiding van ervaren en/of gekwalificeerde trainers. NVS-BRABANT is niet aansprakelijk voor de gevolgen van letsel en/of verlies van eigendommen, voortvloeiend uit de door de voetbalschool geboden activiteiten.


Voor meer informatie of vragen neem contact op met NVS-BRABANT

e-mail info@nvs-brabant.nl of bel naar 06-30686768.